Hem » 27 oktober 13:40, Stöld/inbrott, Österåker

27 oktober 13:40, Stöld/inbrott, Österåker

Villainbrott i Österskär.

Polisen larmas av vaktbolag om ett pågående inbrott i en villa i Tunagård i Österskär. Flera patruller åker till platsen och använder sig av hund för att söka efter en gärningsman, men någon sådan hittas inte. Ett fönster till huset har brutits upp men det är oklart vad som försvunnit. Anmälan skrivs om inbrottsstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *