Hem » 27 oktober 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

27 oktober 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning, en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

02.30 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i norrgående körriktning norr om Linköping. Det som ska ha hänt är att en lastbil ska ha tappat två däck som sedan blivit påkörda av en bilist. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person ska ha skadats. 

05.43 polisen fick samtal från väktare som upptäckt tre krossade glasrutor på ett företag på Mineralvägen i Motala. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse utan misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *