Hem » 27 oktober 06:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

27 oktober 06:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

03.13 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i Eskilstuna blev en bilföraren misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. En man i 25-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör varefter han frigavs.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *