Hem » 26 oktober 00:10, Stöld, försök, Bromölla

26 oktober 00:10, Stöld, försök, Bromölla

Försök till stöld av båtmotor, Näsum.

Polis skickades till Näsum efter att en man ringt till ledningscentralen berättat att någon försökte stjäla hans båt. När polsi kom fram till platsen konstaterades att någon flyttat båten, troligtvis i ett försök att stjäla den, men därefter lämnat platsen igen. En anmälan om försök till stöld är upprättad och båten är återlämnad till ägaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *