Hem » 25 oktober 13:44, Åldringsbrott, Stockholm

25 oktober 13:44, Åldringsbrott, Stockholm

En man i 95-årsåldern har först blivit uppringd av en person som påstår sig jobba på ett finansföretag. Personen försöker övertala mannen i 95-årsåldern att lämna ifrån sig sitt kontokort till några andra personer som ska komma hem till honom.
Mannen i 95-årsåldern förstår att han talar med en bedragare och vägrar. Samtalet avslutas. En stund senare får han ett nytt samtal där en person uppger sig vara polis och uttalar hot för att mannen i 95-årsåldern ska lämna över sitt kontokort, men mannen i 95-årsåldern står emot även denna gång och samtalet avslutas.
Polisen rubricerar händelsen som försök till bedrägeri och olaga hot.
 

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *