Hem » 25 oktober 13:17, Trafikolycka, Herrljunga

25 oktober 13:17, Trafikolycka, Herrljunga

Uppdaterad 25 oktober 14:01

Trafikolycka på länsväg 181, en lastbil uppges ha vält.

Olyckan uppges ha inträffat på länsväg 181 i höjd med Bråttersby. Inga kända personskador. Lastbilen uppges vara lastad med bl a asfalt och läcker diesel. Räddningstjänst, ambulans och polis på väg till platsen. Hela vägbana uppges vara blockerad. 

Polisen är ännu inte på plats.  

Uppdatering kl. 14:00 Polis på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *