Hem » 25 oktober 05:42, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 oktober 05:42, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Kl 04.22 Mark, en gripen vid inbrottsstöld
Ett kameralarm löser ut i en sportaffär vid Industrigatan i Skene. Väktare ser hur en man lämnar platsen och han har med sig en cykel, i handen bär han även en sk kofot. Väktare åker till platsen och söker samtidigt efter den misstänkta mannen. Även polis åker till platsen, bl a en hundpatrull. Hundpatrullen får upp ett spår som leder fram till att en man anträffas i terrängen. Den misstänkte en man man född -79 grips av polis. Man hittar även den cykel som tillgreps, värde ca 60 000:-. Denna återlämnas till butiken.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *