Hoppa till innehåll
Hem » 24 oktober 08:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 oktober 08:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 130 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:22 Polisen larmades till en adress i området Nordantill i Norrköping med anledning av en bildelsstöld. Inringaren hade noterat två personer som såg ut att stjäla katalysatorn från minst en parkerad bil. Flera polispatruller åkte till platsen. Två misstänkta gärningspersoner kontrollerades av polis och dessa personer greps. De gripna är två män, båda är i 20-årsåldern. De båda misstänks för tre brott: En anmälan gällande stöld har upprättats samt två anmälningar gällande försök till stöld har upprättats. De gripna männen anhölls av åklagare under söndagsmorgonen, ärendet är åklagarlett.

02:58 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Skeppsvägen i Norrköping. Det var en parkerad bil som brann. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer att skrivas. Ingen ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.