Hem » 24 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

24 oktober 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:09 Trafikbrott, Borås.
En polispatrull stoppade en personbil då den kört ohyggligt fort vid en vägsträcka där hastighetsbegränsningen är 30km/h. Bilen hastighet mättes upp till 130km/h och föraren en man i 20-årsåldern fick böter om 4000kr på platsen och sitt körkort omhändertaget.  

22:48 Grov misshandel, Göteborg. 
Polis larmades till Eriksbergsgatan med anledning av en misshandel. Enligt uppgifter till polisen ska tre gärningspersoner ha lämnat adressen springandes. Polis kunde gripa en misstänkt gärningsman inte så långt från adressen.
Både mannen som misshandlades som är i 40-årsåldern och den person i 35-årsåldern som greps som misstänkt är kända av polis sedan tidigare. 
Målsägaren fick föras med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. 

01:16 Allmänfarlig ödeläggelse, Mölndal
Polis larmades till Eklanda gård med anledning av en detonation på platsen. Flera inringare hörde av sig till polisen med uppgifter om en hög smäll vid platsen. Polispatruller som åkt till platsen kunde konstatera att något föremål detonerat på en ytterdörr vid en adress i Eklanda Gård, detonationen ledde till att ett hål i ytterdörren var synligt för polispersonalen. Platsen spärrades av och en utredning om allmänfarlig ödeläggelse inleddes. Inga personer har rapporterats skadade i samband med detonationen.      

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *