Hem » 23 oktober 22:11, Trafikolycka, personskada, Uppsala

23 oktober 22:11, Trafikolycka, personskada, Uppsala

Trafikolycka mellan personbil och elsparkcykel

Vid klockan 22:11 blir Polisen tillsammans med ambulans och Räddningstjänsten beordrade till Gamla Uppsalagatan i Uppsala med anledning av en trafikolycka. På platsen har en personbil kolliderat med en elsparkcykel. Olyckan inträffade när personbilen skulle svänga in på en tvärgata och elsparkcykeln kom farandes på en cykelöverfart på tvärgatan. Personen som åkte på elsparkcykeln blir förd med ambulans till sjukhus, föraren av personbilen blev inte skadad. Skadeläget för personen på elsparkcykeln är oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *