Hem » 23 oktober 21:49, Skadegörelse, Örebro

23 oktober 21:49, Skadegörelse, Örebro

Flera polispatruller har varit på plats med anledning av att ett stort antal barn och ungdomar har befunnit sig där. De flesta av dem är i de yngre tonåren men eventuellt har det också handlat om ännu yngre barn.

En skadegörelse har skett inne på McDonalds vilket fick till följd att personalen beslutade att stänga restaurangen för att bara hålla öppet på Drive Thru. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse.

En parkeringsvakt kunde inte utföra sitt jobb på grund av att flera ungdomar var väldigt närgångna och polisen fick mota bort ungdomar från parkeringsvakten så att denne kunde utföra sitt jobb.

En person har kastat en så kallad banger mot en polispatrull så att en polis fick ont i öronen och fick uppsöka sjukvård för kontroll av hörseln. Polisen skriver anmälan om våld mot tjänsteman.

Polisen har kontrollerat ett stort antal barn och ungdomar på platsen och man har också kört hem flera av dem till deras föräldrar.

Det är oklart hur många barn och ungdomar som har befunnit sig på platsen men runt midnatt gjorde polisen bedömningen att stämningen hade lugnat ner sig så pass mycket att de kunde lämna platsen och då befann det sig ett 30-tal personer kvar i området.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *