Hem » 23 oktober 21:17, Rattfylleri, Uppsala

23 oktober 21:17, Rattfylleri, Uppsala

Förare samt passagerare i personbil misstänkta för brott efter stopp av polispatrull.

På lördagskvällen stoppar polispatrull en personbil på Takpannegatan i Uppsala. Föraren uppvisar tecken på att vara under påverkan av narkotika och blir misstänkt för drograttfylleri. Med i personbilen finns det en passagerare som också uppvisar tecken på att vara under påverkan av narkotika och blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk. Polispatrullen hittar även misstänkt narkotika på föraren som blir misstänkt för ringa narkotikabrott, innehav. Båda tas med till polisstationen för provtagning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *