Hem » 23 oktober 12:29, Trafikolycka, smitning från, Borås

23 oktober 12:29, Trafikolycka, smitning från, Borås

motrocykel och personbil i kollision

En motorcykelförare och en bilist kolliderade på Högalidsvägen i Borås och i samband med kollisionen smet bilisten från olycksplatsen. Motorcykelföraren en man i 55-årsåldern kunde själv kontakta polisen som kom till olycksplatsen. Motorcykelföraren ska under omständigheterna klarat sig bra utan några allvarliga skador. Föraren av personbilen söks nu av polisen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *