Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

23 oktober 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 75 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:00 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand i området Tunafors i Eskilstuna. Det visade sig att det handlade om en lägenhetsbalkongbrand. Flera polispatruller beordrades till platsen. En förundersökning gällande grov mordbrand inleddes. Ingen person ska ha befunnit sig inne i lägenheten och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En brottsplatsundersökning kommer att genomföras när det är möjligt. Lägenheten spärrades av. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

03:27 Polisen larmades till en adress i området Arnö, Nyköping, med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till platsen. En man, som är i 30-årsåldern, hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps i närområdet, han är misstänkt för grov misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans eventuella personskador. Under lördagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland