Hem » 22 oktober 12:50, Stöld/inbrott, Gnosjö

22 oktober 12:50, Stöld/inbrott, Gnosjö

06.31 personal från en skola på Fritidsvägen ringde till polisen och anmälde att man sett omständigheter som gjorde att man misstänkte att det varit inbrott. 

11.43 polisen har varit på brottsplatsen under förmiddagen och en utredning om grov stöld genom inbrott är påbörjad. Det som stulits är ett stort antal, (okänt antal) HP datorer och laptops. En brottsplatsundersökning är genomförd och polisen har säkrat en del spår.

Polisen är mycket intresserad av att få tips och/eller iakttagelser från personer som kan veta något eller ha sett misstänkta personer eller fordon i området omkring Fritidsvägen. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *