Hoppa till innehåll
Hem » 22 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

22 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning.

00.44 samtal kom till polisen om viltolycka som inträffat på länsväg 1177 i Östra Ryd, Söderköping. En blist hade krockat med en älg men ingen person har skadats. Älgen sprang vidare och söktes av en eftersöksjägare.

00.52 polisen fick samtal från ett boende i Mantorp där en brukare hade blivit aggressiv. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en man kunde misstänkas för olaga hot och misshandel. Han hade haft ett järnrör och slagit sönder föremål i sitt eget rum. Polisen påbörjade en utredning om olaga hot och misshandel och omhändertog mannen, som är i 20-årsåldern, med stöd av polislagen för att förhindra ytterligare brott. Mannen kommer att förhöras för dessa brott innan han friges.

01.30 ett SOS-larm kom till polisen om brand i en mindre byggnad i Varamon, Motala. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om allmänfarlig vårdslöshet utan någon misstänkt. Brandplatsen har spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. Polisen har också förhört vittnen.

Under morgonen har två viltolyckor inträffat, utan personskador. En med rådjur i Rydsnäs och en med ett vildsvin i Norrköping.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händesler att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.