Hem » 22 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

22 oktober 07:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.43 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. en har gipits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning.

01.58 en polispatrull som skulle stoppa en lätt lastbil på E4 i Värnamo  noterade att bilföraren lämnade bilen hastigt och sprang ut i skogen. Polispatrullen kallade på en hundförare som kom till platsen och påbörjade spårning. Efter ungefär 700 meter anträffades den springande mannen, som beordrades att stanna. När han inte gjorde det skickades hunden som bet mannen så att han kunde gripas. Det visade att mannen inte hade rätt att vistas i Sverige och han fördes till polisstationen för ytterligare åtgärder med stöd av utlänningslagen. Två andra personer som också varit med i bilen spårades och kontrollerades men något brott gick inte att styrka varför det  inte blev någon ytterligare åtgärd från polisen.

Sju viltolyckor har inträffat på olika platser i länet. Gislaved, Vetlanda, Vaggeryd och Eksjö. Flertalet med rådjur och någon med vikdsvin. alla utan personskador.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *