Hem » 21 oktober 19:21, Vapenlagen, Göteborg

21 oktober 19:21, Vapenlagen, Göteborg

Man med vapenliknande föremål

Polis larmades till ett parkeringsgarage vid Vegagatan i Göteborg. Där en okänd man ska ha visat ett pistolliknande föremål för två unga kvinnor. Mannen ska ha ryckt i en dörr i garaget och blivit tillsagt att sluta, han ska då ha visat det pistolliknande föremålet. Polispatrull är vid adressen och söker efter mannen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *