Hem » 21 oktober 10:00, Stöld/inbrott, Kil

21 oktober 10:00, Stöld/inbrott, Kil

Inbrott i villa område Östra Lersätter

Bostadsinnehavaren hade varit hemifrån under bara en kort stund. I samband med att han kommer hem så går villalarmet. Fönsterruta krossad på baksidan av huset och det kan konstateras att det varit inbrott. Polis är på platrs och beslut om brottsplatsundersökning har tagits. Ingångsanmälan upptagen av polispatrull på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *