Hem » 20 oktober 16:22, Trafikolycka, personskada, Täby

20 oktober 16:22, Trafikolycka, personskada, Täby

En pojke i tonåren förs till sjukhus efter att ha blivit påkörd.

En man i 80-årsåldern kör på en pojke i 15-årsåldern vid ett övergångsställe i korsningen Attundavägen och Stora marknadsvägen. Pojken skadas och ambulans tar pojken till sjukhus för kontroll. Polisen omhändertar körkortet för mannen i 80-årsåldern och skriver en anmälan om vållande till kroppsskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *