Hem » 20 oktober 10:33, Arbetsplatsolycka, Håbo

20 oktober 10:33, Arbetsplatsolycka, Håbo

En man skadar sig i en arbetsplatsolycka.

En man i 40-årsåldern skadar sig i en arbetsplatsolycka på ett företag i Bålsta. Olyckan inträffar i samband med att mannen ska lasta någon form av vagnar från en lastbil och då faller. Mannen avförs med ambulans till sjukhus med oklara skador.

Polisen upprättar en anmälan om arbetsplatsolycka och ärendet kommer att utredas vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *