Hem » 20 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

20 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.59 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

04.26 polisen fick samtal om att en bilst kört in i en förrådsbyggnad på Ingelundsvägen i Värnamo. En inringare berättade att någon sågs gå omkring på olycksplatsen för att sedan försöka köra därifrån. Polisen åkte mot området med två polispatruller och den aktuella bilen kunde snart lokaliseras och stoppas. När bilen kontrollerades visade det sig att den var anmäld stulen i Västra Götaland. Bilföraren greps, misstänkt för rån, smitning från trafikolycka och olovlig körning. Den gripne är en man i 25-årsåldern. Han fördes till polisstationen där han förhördes och anhölls av åklagare vid 07-tiden. Bilen togs omhand av en bärgare och kommer att återlämnas till ägaren.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *