Hoppa till innehåll
Hem » 20 oktober 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

20 oktober 07:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.04 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.34 samtal kom till polisen om inbrottslarm på ett företag i Flen. En man skulle ha setts inne på ett inhägnat företagsområde. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att det varit ett försök till stöld från en grävmaskin. Polisen påbörjade därför en utredning om försök till stöld utan misstänkt person.

01.34 polisen fick samtalom att en stöld upptäckt på en byggarbetsplats i stadsdelen Edvardslund i Torshälla. Ett inbrottslarm hade utlöst och en uppbruten dörr hade hittats av väktare. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om försök till stöld utan misstänkt.

01.45 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i närheten av Oppeby gård, Nyköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bil som blivit helt utbränd och ett släp intill som troligen antänts av bilbranden. Händelsen utreds som skadegörelse genom brand.

04.07 ett SOS-larm kom till polisen om brand utomhus i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. Visade sig vara en bilbrand och en bil som stått intill och skadats av branden. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse.

05.39 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 214 i närheten av Husby Rekarna kyrka, se separat händelsenotis.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland