Hem » 20 oktober 01:47, Skadegörelse, Stockholm

20 oktober 01:47, Skadegörelse, Stockholm

Brottsoffret bor inom stadsdelsområdet Hägersten – Älvsjö och ringde polisen när hans lägenhetsfönster skadades av ett föremål. Brottsoffret skadades inte när föremålet, som visade sig vara en metallkula, sköts in i lägenheten. 

I utredningsarbetet kom det fram information som ledde till att polisen genomförde en husrannsakan i en annan lägenhet inom närområdet. En man greps och han är misstänkt för skadegörelse och framkallande av fara för annan.

Han är även misstänkt för vapenbrott då det i samband med husrannsakan hittades en pistol som polisen misstänker att han inte har rätt att inneha. I lägenheten har polisen även funnit ett föremål som använts när metallkulan sköts in genom brottsoffrets lägenhetsfönster. Gärningspersonens lägenhet är avspärrad så att tekniker kan genomföra en undersökning.

Efter förhör togs kontakt med åklagare som beslutade att mannen ska vara anhållen skäligen misstänkt för framkallande av fara för annan samt skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *