Hem » 20 oktober 01:01, Häleri, Södertälje

20 oktober 01:01, Häleri, Södertälje

Polisen försökte stoppa och kontrollera personbilen och dess förare på Ritorpsleden när föraren inte stannade utan ökade farten. Föraren svängde in på Näverlavsvägen och lämnade personbilen när den fortfarande var igång. Föraren sprang från platsen i riktning mot Kartlavsvägen och personbilens färd tog stopp när den krockade med ett elskåp.

På Birkavägen grep polisen en man som är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning, smitning från trafikolycka, skadegörelse, drograttfylleri och narkotikabrott genom eget bruk. I personbilen hittade polisen föremål som man misstänker är stulna. Den gripne mannen är därför även misstänkt för häleri.

Efter förhör togs kontakt med åklagare som beslutade att mannen ska vara anhållen på sannolika skäl misstänkt för häleri. Mannen är fortsatt misstänkt för de andra brotten.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *