Hem » 19 oktober 11:12, Misshandel, Stockholm

19 oktober 11:12, Misshandel, Stockholm

Slagsmål uppstår när skolpersonal försöker få ut en obehörig person från en gymnasieskola.

En kvinna i 20-årsåldern uppehåller sig på en gymnasieskola på Kungsholmen. Kvinnan bråkar och när personalen försöker avvisa henne från skolan så uppstår slagsmål. Slagsmålet fortsätter även utanför skolan och annan personal låser skolans entré.
Polis kommer till platsen och griper kvinnan. Ingen behöver hjälp av ambulans. Det är oklart vad kvinnan hade för ärende till skolan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *