Hem » 19 oktober 10:55, Övrigt, Lund

19 oktober 10:55, Övrigt, Lund

Polisen skickas till ett hotell i Lund för att biträda sjukvården.

Två personer har anträffats medvetslösa och förs med ambulans till sjukhus. Omständigheterna är oklara och därför kan brott inte uteslutas. Polisen spärrar av ett rum och tekniker budas till platsen för att undersöka om något brott misstänks ha begåtts. Eftersom inget brott är konstaterat i nuläget finns därmed ingen rubricering och heller ingen misstänkt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *