Hoppa till innehåll
Hem » 18 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

18 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19.34 Brand, Grästorp. Polis skickas till en skola i Grästorp, där det ska brinna en mindre brand på en skola. En ruta på skolan har tidigare under kvällen slagits sönder. Polis skriver en anmälan försök till mordbrand. 

01.15 Stöld, Agnesberg, Göteborg. Tre personer ses i en kamera när de tagit sig in på ett område tillhörande ett metallföretag. De ses därefter ta sig ut mot tågspåret. Tågtrafiken stoppas på sträckan, och polis skickas till platsen. Personerna ses lämna området med misstänkt stulet gods till ett skogsparti, där hundpatrull söker. De tre personerna anträffas och grips som misstänkta för stöld. 

01.47 Trafikolycka, väg 40 Gullered. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40, där en trafikolycka inträffat med en skåpbil. Skåpbilen har i samband med olyckan hamnat på taket. Föraren, en man, förs med ambulans till sjukhus. Mannen visar tecken på påverkan, och misstänks för grovt rattfylleri, narkotikabrott genom eget bruk och innehav, samt brott mot knivlagen. En form av elpistol anträffas också, som tas i beslag för att utreda styrka och eventuellt brott mot vapenlagen.

 Misshandel, nära relation, Polisområde Fyrbodal. Polis skickas till en lägnhet där en kvinna hörts skrika. På plats i lägenheten finns en man och en kvinna, och mannen grips av polis misstänkt för misshandel av kvinnan. Kvinnan har inte behövt vård vid tillfället för händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.