Hoppa till innehåll
Hem » 17 oktober 08:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 oktober 08:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 75-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits för brott, tretton har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.36 polisen kallades till en bostadsadress i Strängnäs med anledning av att några personer lastade en lastbil och uppträdde då misstänkt, enligt inringaren. När polisen var på väg till platsen hann den lämna adressen men polisen fick såna uppgifter så den kunde stoppas vid Åkers Styckebruk. Polisen genomförde en husrannsakan i bilen, som var lastad med en stor mängd möbler och inredningsföremål. Inne bland dessa föremål påträffades en moped, vitvaror och en kompakttraktor. Mopeden är anmäld stulen och även traktorn misstänks vara stulen. Polisen tog hela bilen med innehåll i beslag och mannen som körde bilen, i 30-årsåldern, greps och fördes till polisstationen där han förhördes och senare anhölls av åklagare under morgonen. Brottsmisstanken är grovt häleri.

02.36 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 230 i Lista, Eskilstuna. Det var en bilist som kört på en älg. bilen blev helt demolerad och älgen sprang till skogs. Ingen person skadades. Polisen kallade på en eftersöksöksjägare. Det finns ingen misstanke om brott.

03.19 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på trafikplats 137 vid Biskopskvarn i Strängnäs kommun. En bilist hade vid 01.15 kört på och krockat med en älg. Polisen kallade på en eftersöksjägare. Ingen person har skadats. Det finns ingen misstanke om brott.

04.35 polisen kallades till stadsdelen Arnö i Nyköping dit polisen kallats med anledning av misstankar om misshandel. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en kvinna blivit misshandlad. Polisen höll förhör med den drabbade kvinnan, som är i 45-årsåldern. Polisen träffade också på den misstänkte, en man i 40-årsåldern som den drabbade kvinnan har en relation med. Han greps, misstänkt för misshandel i relation och barnfridsbrott, eftersom barn varit närvarande när misshandeln ska ha skett. Det finns inga uppgifter om att kvinnan ska ha behövt söka sjukvård akut.

Det finns inga andra brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland