Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Natten efter gårdagen skottlossning i Fröslunda blev stillsammare. Polisen har ännu inga misstänkta eller frihetberövade i det fallet. 

Patrullerna har under natten mestadels kunnat utföra rutinkontroller på fordon. Det är ett bra sätt att upptäcka stöldgods och olika former av drograttfylleri.

Drograttfylleri på E4

22:34 Polisen kallades till en trafikolycka på E4 utanför Nyköping. En bil i södergående körfält hade vinglat under färd för att sedan åka in i mitträcket.

Kvinnan, som är i 35-årsåldern, fick lämna ett blodprov på platsen med hjälp av ambulanspersonal. Hon misstänks nu för grovt drograttfylleri i samband med trafikolycka och blev efter förhörd hemkörd av patrullen.

Misstänkt inbrott i Eskilstuna

00:39 Polisen fick ett larm från ett säkerhetsföretag om ett pågående inbrott på en byggarbetsplats  i Skiftinge utanför Eskilstuna.

Patrullerna hittade fyra misstänkta gärningspersoner varav en i de lägre tonåren. De identifierades. Två av dem togs med till stationen för kroppsbesiktning då misstanke uppstod om drogpåverkan. En släpptes på plats.

Samtliga är misstänkta för försök till stöld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland