Hem » Uppdaterad 2021-10-14 07:30:13 14 oktober 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2021-10-14 07:30:13 14 oktober 07:05, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06.Det finns inga ärenden från natten som sticker ut, utöver noteringen nedan. I övrigt har polisen hanterat ett par larm om bråk som inte varit av allvarligare karaktär, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Under onsdagskvällen kontaktades polisen av sjukvårdspersonal. En kvinna hade anträffats svårt skadad i en bostad i Habo kommun och förts till sjukhus med ambulans. Det var initialt oklart vad som hade hänt och det kunde inte uteslutas att brott låg bakom. Polisens arbete under natten ledde till misstankar om att någon annan hade tillfogat kvinnan skadorna. Under natten greps sedan en närstående man till kvinnan, misstänkt för försök till mord. Mannen är i 65-årsåldern. Polisen har arbetat med brottsplatsundersökning, att hålla förhör, etc, men utredningen befinner sig i ett tidigt skede. Mannen anhölls senare efter beslut av åklagare. Eventuella frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren i Jönköping. Polisen kan inte lämna några ytterligare uppgifter i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *