Hem » 14 oktober 20:15, Rån, Solna

14 oktober 20:15, Rån, Solna

Flera personer tar sig in på ett företag.

Polis larmas om ett pågående rån riktat mot ett företag i Huvudsta. Flera maskerade personer har tagit sig in i lokalerna för att tvinga till sig pengar. Personerna kommer över gods i oklar omfattning och springer sedan från platsen. Flera patruller söker i området efter personerna, men dessa har ännu inte hittats. Händelsen rubriceras som rån och brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *