Hem » 14 oktober 19:47, Rån, Norrtälje

14 oktober 19:47, Rån, Norrtälje

Två män jagas av andra personer i centrala Norrtälje.

Två män i 20-årsåldern jagas av andra personer i centrala Norrtälje och lyckas så småningom undkomma. Polis beordras till platsen och en av männen ska ha blivit av med en guldkedja i samband med händelsen. Polisen skriver en anmälan om rån. Personerna som jagade männen har inte anträffats och är i nuläget okända. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *