Hem » 14 oktober 16:16, Övrigt, Borlänge

14 oktober 16:16, Övrigt, Borlänge

Vid 23.44 på onsdagskvällen skedde ett mordförsök på Sturegränd i Borlänge.

En ung man i 19-årsåldern blev attackerad av en person med någon form av tillhygge. Han fick skador och fick föras till sjukhus. Den unga mannen är fortfarande kvar på sjukhus men polisen har kunnat prata med honom under dagen.

Polisen vill nu att man hör av sig om man har iakttagelser eller kunskap om det som har hänt. Brottet skedde i anslutning till flera bostäder med fönster mot brottsplatsen och händelsen har varit högljudd, det har varit gap och skrik.

Har du hört eller sett något i samband med denna händelse, ring polisen på 114 24 och uppgde diarienummer K1236143-21. Annars kan du tipsa polisen via nedan länk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *