Hem » 14 oktober 11:44, Stöld, Filipstad

14 oktober 11:44, Stöld, Filipstad

Två gripna för stöld alternativt häleri

En polispatrull åkte ut till en adress i Rämmen efter att ha fått information om en intressant adress. På plats kunde polismännen känna igen klädseln på en gärningsman från ett tidigare inbrott där en kamera tagit bilder. Efter en stund kunde polismännen också känna igen stöldgods från det aktuella inbrottet med kameran. I skrivande stund pågår ett omfattande arbete med husrannsakan på adressen. Två gripna för inbrottsstöld alternativt häleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *