Hem » 14 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

14 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.13 Alingsås, rattfylleri
I Mariedal stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

00.44 Trollhättan, inbrott på pizzeria
I Sylte går larmet från en pizzeria och man kan i kameror se att någon är inne i lokalerna. Enligt vittnen är det två män som varit inne och sen cyklat från platsen. Oklart vad som stulits. När polisen söker i området kan en av männen lokaliseras och tas med till polisstationen för provtagning samt fortsatt utredning. Han är misstänkt för inbrott samt ringa narkotikabrott. 

02.02 Göteborg, skadegörelse
I Kärralund har någon kastat in en rökgranat eller liknande genom ett fönster till ett hus. Huset rökfylldes och de tre personer som befann sig där fick ta sig ut. Ingen av dem fick några skador. Räddningstjänsten har varit på platsen och vädrat ut röken och polisen har skrivit anmälan om skadegörelse samt försök till grov misshandel.

03.56 Göteborg, misshandel
I en lägenhet i Kortedala har en kvinna blivit misshandlad av en man, dock ej i nära relation. Mannen ska ha slagit kvinnan i huvudet med en dammsugare. Ambulanspersonal har undersökt kvinnan som inte behövde åka med till sjukhus. Mannen, som är i 45-årsåldern, är känd men inte frihetsberövad.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *