Hem » 50 kilo cannabis i beslag – man häktad

50 kilo cannabis i beslag – man häktad

Efter flera husrannsakningar i slutet av förra veckan kunde drygt 50 kilo cannabis beslagtas av polisen från lokalpolisområde Järva.

Torsdagskvällen den 7 oktober arbetade polisen i Järva mot narkotikabrottslighet i området. Detta resulterade i att en person blev misstänkt, gripen och därefter häktad för grovt narkotikabrott. Efter husrannsakan på ett flertal adresser har polisen tagit över 50 kilo cannabis i beslag.

– Lokalpolisen i Järva har en hög förmåga att bedriva spaning samt utreda den här typen av ärenden. Förundersökningen är nu inne i ett aktivt skede, säger inspektör John Lindström, gruppchef vid grova brott i lokalpolisområde Järva.

Polisen i region Stockholm arbetar offensivt och med samlad kraft för att bryta våldskurvan, bland annat genom att beslagta vapen och narkotika. Arbetet ger resultat – häkten, fängelser, förvar och SIS-enheter är fyllda.

Polisens bedömning är att narkotika ofta är en inkörsport till kriminaliteten och att narkotikahandel och konflikter kring narkotikahandel ligger bakom en stor del av det grova våldet.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *