Hem » 13 oktober 17:00, Övrigt, Karlstad

13 oktober 17:00, Övrigt, Karlstad

Insatsen skedde i Karlstad och fem män i åldrarna tjugofem till fyrtio år misstänks nu för köp av sexuell tjänst. De fem männen misstänks för att ha köpt sex av kvinnor som befann sig på ett hotell i centrala Karlstad. Efter förhör på plats väntar nu utredning och åtal alternativt strafföreläggande för männen. Maxstraffet för köp av sexuell tjänst är ett års fängelse. Insatsen var ett samarbete mellan flera enheter inom polisen, bland annat den regionala människohandelsgruppen, områdespolisgruppen och ingripandeverksamheten. Kvinnorna har erbjudits hjälp för att ta sig ur sin situation. De är inte misstänkta för något brott.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *