Hem » 13 oktober 16:29, Bedrägeri, Göteborg

13 oktober 16:29, Bedrägeri, Göteborg

På Smyckegatan har en kvinna i 90-årsåldern blivit lurad att lämna ut sitt bankkort med kod. (Åldringsbrott)

Någon har ringt henne och sagt att hennes bankkort måste bytas ut. En stund senare kom en man och hämtade hennes kort och kod. Han sa att han skulle komma tillbaka med ett nytt kort men dök aldrig upp igen. Drygt 3.000 kronor har tagits ut från kvinnans konto. Mannen beskrivs vara mellan 25-35 år och av medellängd, eventuellt mörkhårig. Han bar munskydd när han besökte kvinnan. Polisen är på plats hos kvinnan för att få mer uppgifter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *