Hem » 13 oktober 08:30, Trafikhinder, Malmö

13 oktober 08:30, Trafikhinder, Malmö

Med anledning av forumet kommer det under onsdagen vara påverkan på trafiken i Malmö. Främst handlar det om E65, Yttre ringvägen och Pildammsvägen.

Pildammsvägen är för närvarande avstängd och kommer vara så fram till 10.30 och därefter kommer det fortsatt vara störningar och tillfälliga avstängningar.

Yttre ringvägen från Öresundsbron till Naffentorpsvägen kommer att vara avstängd i östergående körriktning fram till cirka klockan 10.00.

Uppdatering: Under dagen kommer Annetorpsvägen vara avstängd från Lorensborgsgatan till trafikplats Lindeborg.

Mellan klockan 08.00–10.00 och 16.30 –20.00 får man räkna med kraftiga störningar i trafiken mellan Malmö Live och Malmömässan. Undvik därför att resa till och inom Malmö under den 13 oktober. Behöver du ändå resa – planera för att det kan ta längre tid än vanligt.

Händelsen kommer uppdateras under dagen med löpande information om trafikläget.

Läs mer om polisens arbete på https://polisen.se/malmoforumet Här hittar du också mer detaljerad information om avspärrningarna. På Skånetrafikens hemsida och i deras app kan du se hur trafiken körs under de dagar som forumet pågår. Tågtrafiken påverkas inte. Mer information: www.skanetrafiken.se/malmoforum

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *