Hem » 12 oktober 16:48, Bedrägeri, Halmstad

12 oktober 16:48, Bedrägeri, Halmstad

En äldre kvinna (drygt 90 år) har blivit utsatt för ett bedrägeri alt. försök till bedrägeri. Brottet har blivit känt via en dotter till brottsoffret och hemtjänst som kontaktat polis. Någon ska ha ringt upp brottsoffret och begärt BankID samtidigt som en annan personer befunnit sig utanför bostaden och försökt få offret att öppna dörren. Fortfarande oklart om de lyckats med brottet. Brottet uppges ha inträffat ca en timma före det att polisen får vetskap.  

Polis åker till platsen för att ta uppgifter för anmälan. 

Polisen vill varna för denna typ av brottslighet som tyvärr är vanligt förekommande. Vanligtvis så sker flera brott i samma område/stad samtidigt.  

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *