Hem » 12 oktober 13:00, Trafikhinder, Malmö

12 oktober 13:00, Trafikhinder, Malmö

Den 13:e oktober arrangeras Malmö internationella forum för hågkomst av förintelsen och bekämpandet av antisemitism på Malmömässan.

Just nu påverkas trafiken på Pildammsvägen. Påverkan på trafiken kommer att fortsätta under eftermiddagen och en bit in på kvällen. Pildammsvägen kommer i princip att vara helt avstängd mellan kl. 13–17. Undvik därför Pildammsvägen och angränsande gator och vägar om du har möjlighet.

I morgon den 13:e oktober kommer främst E65, Yttre ringvägen och Pildammsvägen att påverkas. Mellan klockan 08.00–10.00 och 16.30 –20.00 får man räkna med kraftiga störningar i trafiken mellan Malmö Live och Malmömässan. Undvik därför att resa till och inom Malmö under den 12–13 oktober. Behöver du ändå resa – planera för att det kan ta längre tid än vanligt.

Läs mer om polisens arbete på https://polisen.se/malmoforumet Här hittar du också mer detaljerad information om avspärrningarna. På Skånetrafikens hemsida och i deras app kan du se hur trafiken körs under de dagar som forumet pågår. Tågtrafiken påverkas inte. Mer information: www.skanetrafiken.se/malmoforum

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *