Hem » 12 oktober 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

12 oktober 08:08, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits och inga personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika!

Natten i länet har med andra ord varit ovanligt stillsam ur ett polisiärt perspektiv.

Patrullerna har utfört ett 20-tal fordonskontroller som mestadels var utan anmärkning. Dessa kontroller är viktiga inte bara för körkort och nykterhet, många gånger kan stöldgods på så sätt upptäckas.

Bilbrand i Gislaved

03:42 Polis och räddningstjänst kallades till Anderstorpsvägen i Gislaved. En bil stod i brand dock utan spridningsrisk till annat förutom ett träd. Bilen blev helt utbränd innan släckningen blev klar.

Patrullen skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *