Hem » 12 oktober 07:03, Övrigt, Uddevalla

12 oktober 07:03, Övrigt, Uddevalla

20:18 Ljungbacken, Uddevalla
20:18 Larmades polis om en fritagning från ett SiS boende i området kring Uddevalla. Enligt uppgifter till Polisen ska två män/ynglingar ha hotat personalen med vapenliknande föremål för att frita en pojk i tonåren. De två gärningspersonerna var maskerade och lämnade platsen i en bil tillsammans med den fritagna tonåringen. Polis har inlett en insats med betydande resurser i sökande efter gärningspersonerna och rymlingen.
Polisanmälan är upprättad, främjande av flykt samt grovt vapenbrott.

07:04 Uppdatering
Två personer är infångade av polis i Trollhättan, personerna omhändertogs utomhus. En person i 17-årsålder är gripen misstänkt för främjande av flykt samt grovt vapenbrott. En person är omhändertagen och det rör sig om den 16-åriga pojk som rymmt/fritagits från SIS anstalten.  

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *