Hem » 11 oktober 23:23, Kontroll person/fordon, Upplands-bro

11 oktober 23:23, Kontroll person/fordon, Upplands-bro

Maskerade personer med ficklampor upptäcks på en skola.

Maskerade personer rör sig på en skolgård i västra Kungsängen och lyser in genom fönstren med ficklampor, sedan åker de från platsen i bil. En patrull hittar bilen som stoppas och personerna i den kontrolleras. Inget brott kan konstateras så efter kontrollen får personerna åka vidare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *