Hem » 11 oktober 19:13, Stöld, Göteborg

11 oktober 19:13, Stöld, Göteborg

Polis larmas om inbrott i bilar

Polis larmades om en man som gjorde inbrott i bilar på Tansportgatan på Hisingen. Det ska ha skett vid parkeringarna vid IKEA och Media Markt. Polis kom snabbt till platsen och kunde gripa en man i 30-årsåldern som är känd av polisen sedan tidigare. En anmälan kommer att upprättas om stöld och försök till stöld.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *