Hem » 11 oktober 12:41, Olaga hot, Uppsala

11 oktober 12:41, Olaga hot, Uppsala

Personal i en arena på Torgny Segerstedts Allé i Uppsala uppger att en man uppehållit sig i arenan och vägrat att lämna. Mannen ska också ha uttalat hot mot personalen och därefter lämnat arenan och berättat att skulle komma tillbaka med någon form av vapen.

En polispatrull beordras till platsen där mannen anträffas utomhus i anslutning till arenan. Då mannen har en yxa med sig tvingas en av poliserna att dra sitt vapen i samband med ingripandet. Mannen, som är i 30-årsåldern, ger upp omedelbart och kan säkras utan att någon kommer till skada.

Polisen upprättar en anmälan om olaga hot och förberedelse till grov misshandel. Mannen blir tvångsomhändertagen och överlämnas till en sjukvårdsinrättning för en bedömning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Uppsala län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *