Hem » 11 oktober 10:07, Arbetsplatsolycka, Vaggeryd

11 oktober 10:07, Arbetsplatsolycka, Vaggeryd

Arbetsplatsolycka i Vaggeryd.

08:36 Polis och ambulans kallades till en befarad arbetsplatsolycka på Hökvägen i Vaggeryd.  En person ska ha skadats av ett metallföremål och fått ambulanstransport till sjukhus. Den skadade personen var vaken och talbar i ambulansen.

Polisen kommer nu genom förhör på plats och med den drabbade att utreda orsaken till olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *