Hem » 11 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

11 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under detta tidsspann har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:13 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på E20, Kjula, Eskilstuna. Det var två bildäck som låg på vägbanan och brann. Detta inträffade i riktning mot Strängnäs. Polis var på plats, ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En anmälan gällande skadegörelse har upprättats.

01:20 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Smäckbrogatan i Trosa. Bilisten, en man i 25-årsåldern, visade tecken på alkohol- samt narkotikapåverkan. Han är misstänkt för drograttfylleri samt rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *