Hem » 11 oktober 02:58, Misshandel, Karlstad

11 oktober 02:58, Misshandel, Karlstad

Det har varit stökigt vid ett hotell i Lorensberg

Polisen får samtal om att flera personer slåss. Man har varit på plats och man har kontrollerat ett flertal personer. Ingen vill först berätta vad som har hänt men till slut får man fram att en man i 35-årsåldern har gjort sig skyldig till misshandel mot en man i 25-årsåldern. 

Det finns ingen information om att någon ska ha behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *